مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه در گفتگوی زنده تلویزیونی برضرورت اصلاح الگوی تغذیه با کاهش چربی، نمک و قند تاکید کرد.
به گزارش تابناک همدان، به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر محمد کاظم زاده با حضور در گفتگوی زنده برنامه باغ زندگی سیمای مرکز همدان با اشاره به استراتژیهای راهبردی و سلامت محور وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مبنی بر کاهش قند، چربی و نمک در محصولات تولیدی شرکتهای تولیدی مواد غذایی و همچنین مواد غذایی مصرفی توسط خانوادهها، مشکلات و عوارض ناشی از مصرف بی رویه نمک، چربی، قند و بیماریهای مرتبط با آنها از جمله افزایش فشار خون، بیماریهای قلبی عروقی و دیابت که میتواند باعث از بین رفتن سلامت عمومی، افزایش هزینههای تشخیصی و درمانی شود را بیان کرد.
وی در ادامه سامانه TTAC را که سامانهای برای ردیابی و کنترل مواد غذایی، آریشی، بهداشتی و داروها در وزارت بهداشت است را معرفی و اظهار کرد: مردم میتوانند با مراجعه به این سامانه به سلامت محور بودن کالاهای خریداری شده اطمینان پیدا کنند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه افزود: سامانه TTAC در کاهش و کنترل قاچاق به منظورجلوگیری از تهدیدات سلامتی نقش موثری را دارد.