نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خطاب به مدیرعامل ایرالکو:
تابناک مرکزی: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه صنعت مهم و استراتژیک آلومینیوم در کشور مورد حمایت بنده بوده است گفت: باید برای تولید چهار تا پنج میلیون تن آلومینیوم با کیفیت مطلوب و عمده در سواحل خلیج فارس و دریای عمان برنامه ریزی کرد.
کد خبر: ۴۳۴۰۳۵
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶ 01 June 2017

به گزارش تابناک مرکزی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت آلومینیوم سازی ایران (ایرالکو) آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی در نامه ای خطاب به مدیرعامل این شرکت با تاکید بر اینکه بنده همواره از صنعت مهم و استراتژیک آلومینیوم در کشور حمایت کرده ام آورده است: انتظار می رود که وزارت صنایع و سهامداران در دوره مدیریت جدید نسبت به توسعه این صنعت که صنعتی مادر و استراتژیک است گام های بلندی بردارند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در ادامه این نامه خاطر نشان ساخته است: باید برای تولید چهار تا پنج میلیون تن آلومینیوم با کیفیت مطلوب و عمده در سواحل خلیج فارس و دریای عمان برنامه ریزی و به اعتبار شرایط حمل و نقل و دریا و انرژی سرمایه گذاری کرد.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی از اینکه با وجود تاکید بر برنامه ریزی و تولید تا سطح یک تا یک و نیم میلیون تن و صنایع بعدی و فرآوری در قطب مرکزی آلومینیوم در استان مرکزی کمتر گوش شنوایی مشاهده شده است گلایه کرده است.

وی ادامه داده است: تفاوت نرخ ارز و افزایش ناگهانی قیمت آلومینیوم فرصت بسیار خوبی برای افزایش درآمد ناگهانی شرکت و توسعه سرمایه گذاری است، ولی متاسفانه کسی پاسخگو نبوده است.

دری نجف آبادی ضمن ابراز امیدواری از اینکه با استفاده از تجارب گذشته و دیگر کشورها این شرکت منشا تحولی چشمگیر و یادگاری ماندگار در این استان و کشور باشد در این حوزه نکاتی را در بخش دیگری از این نامه مورد تاکید قرار داده که به شرح زیر است:

-تاکید بر اصل بهره وری در تمامی زمینه های نیروی انسانی، مصرف انرژی، خرید مرغوبترین مواد اولیه از لحاظ درج خلوص، بازیافت مواد، کاهش آلایندگی ها، رقابت پذیری، قیمت تمام شده و هزینه حمل و نقل

-لزوم توسعه و تحقیق در زمینه تولید با کیفیت مطلوب و قابل رقابت و نوآوری مستمر در این صنعت و در فرآیند های بعدی تولید

-کاهش هزینه های سربار و غیر ضرور مطابق استانداردهای بین المللی

-اجرای هرچه سریعتر احداث کارخانه تولید آند

-توسعه ظرفیت صنعت بویژه در صنایع پایین دستی

-عرضه کالاهای تولید شده و با کیفیت در بورس و به صورت عادلانه

-تامین سود مناسب برای سرمایه گذاران و افزایش سرمایه شرکت در احداث خطوط جدید

-انتقال نیروی انسانی مازاد و غیرکارآمد به شرکتی و به واحدهای پایین دستی

-ارتقای دانش فنی پرسنل و پرهیز از دخالت روابط غیرحقوقی و غیرکاری در محیط کار و تولید و صنعت

-برنامه ریزی برای طرح های توسعه تا یک میلیون تن در استان مرکزی

-احیای کلیه حقوق و اموال شرکت از اشخاص و مراکزی که بدون دلیل اموال بیت المال در تصرف آنهاست

-استفاده هرچه بیشتر از تجهیزات و صنای داخلی جهت تامین نیازهای صنعت و صنایع داخلی

-مشارکت با داخلی ها یا خارجی ها و بانک ها یا صندوق توسعه

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار