رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت یزد با انتقاد از تخلفات بانکی در زمینه پرداخت تسهیلات به صنایع گفت: بانک‎ها تسهیلات بلندمدت و سرمایه ثابت نمی‌دهند.
کد خبر: ۳۰۵۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۶ 03 October 2016

به گزارش تابناک یزد،سیدعلی‌اکبر کلانتر  با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات در استان اندک بوده و بانک‌ها چندان در حمایت از تولید همراه نیستند، اظهار کرد: مشکلاتی که از سوی بانک‌ها برای صنایع ایجاد می‌شود مانع از آن شده است تا واحدهای متقاضی دریافت تسهیلات به بانک‌ها برای تکمیل پرونده و اخذ تسهیلات مورد نیاز مراجعه کنند.

وی ادامه داد: در بررسی‌های انجام شده از سوی خانه صنعت، معدن و تجارت اهم مشکلاتی که موجب شده واحدها به بانک‌ها مراجعه نکنند و یا از دریافت تسهیلات تکلیفی طرح رونق تولید انصراف دهند، احصاء شده است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت یزد اضافه کرد: بازپرداخت تسهیلات سرمایه در گردش معمولاً 6 ماهه و یکساله بوده؛ این درحالی است که در حال حاضر بانک‌ها بی‌توجه به قوانین، این تسهیلات را به صورت ماهانه تقسیط کرده و بازپرداخت می‌گیرند.

وی با بیان اینکه بانک‌ها سنگ‌اندازی‌های متعددی برای پرداخت تسهیلات به واحدها دارند، اضافه کرد: درخواست صورت مالی از واحدها نیز از دیگر موانعی است که سد راه تسهیلات از سوی بانک‌ها می‌شود.

کلانتر ادامه داد: صورت‌های مالی واحدهای تولیدی صنعتی استان در سال‌های قبل زیان‌ده بوده و چون بانک‌ها به صورت‌های مالی زیان‌ده تسهیلات نمی‌دهند واحدها نیز پیگیر وام نیستند، اما امروز که این شرط براساس دستورالعمل دولت لغو شده است باز هم بانک‌ها صورت مالی درخواست می‌کنند.

وی با اشاره به عواقب دریافت صورت مالی در پرداخت تسهیلات گفت: واحدهای تولیدی مجبور می‌شوند صورت‌های مالی دروغین و سودده را ارائه کنند که در این صورت با برخوردهای اداره مالیات مواجه شده و باید مالیات‌های کلان پرداخت کنند و همین مسئله موجب شده تا برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها مراجعه نکنند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت یزد از دیگر دلایل عدم مراجعه واحدها به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات را عدم پرداخت تسهیلات سرمایه ثابت در بلندمدت دانست و تصریح کرد: یکی دیگر از تخلفات بانکی در بی‌توجهی به مصوبات کارگروه در این زمینه است که تمایل به پرداخت سرمایه ثابت در کوتاه‌مدت دارند تا سریع‌تر به پول خود برسند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه بانک‌ها نباید این تسهیلات را برای بدهی‌های واحدها در نزد خود بردارند تسهیلات جدید را در قبال تسویه بدهی اخذ می‌کنند و عملاً پولی به واحد تولیدی برای رونق نمی‌رسد.

کلانتر از دیگر مشکلات در این زمینه را عدم پذیرش سند محل اجرای طرح دانست و خواستار رسیدگی جدی به این مشکلات شد.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار