در قالب طرح جهاد آبرساني:
در نشستي كه به منظور بررسي پروژه هاي جهاد آبرساني در استان مركزي برگزار شد بر اهميت پيشرفت پروژه‌ها و اولويت بندي در اجراي طرح هاي آب رساني تاكيد شد.
کد خبر: ۱۰۶۳۵۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۰ 24 August 2022

 

به گزارش تابناک مرکزی، "يوسف عرفاني نسب " مدير عامل شركت آب و فاضلاب استان مركزي در جلسه جهاد آبرساني افزود: پروژه آبرساني به روستاهاي داراي تنش آبي از محل اعتبارات طرح محروميت‌زدايي به منظور آبرساني به ۶۹ روستاي استان مركزي طي هفت ماه گذشته آغاز و تا كنون ۳۱ درصد پيشرفت داشته است.
وی با ارائه گزارش از وضعيت پروژه‌هاي محروميت‌زدايي در دست اقدام در استان مركزي اظهار داشت: عمليات اجرايي طرح جهاد آبرساني در قالب مجتمع آب رساني به روستاهاي شهرستان‌هاي ساوه ،خمين، شازند ، خنداب و كميجان با اعتباري بالغ بر ۲۳۳۷ ميليارد ريال در دست اجرا مي باشد و اميد است با مشاركت و همكاري دستگاه هاي اجراي استان و قرارگاه امام حسن مجتبي (ع) در مدت زمان كوتاهي شاهد بهره برداري و تامين اب پايدار در روستاهاي تحت پوشش اين طرح باشيم.
در ادامه اين جلسه فرزاد مخلص ائمه استاندار استان مركزي اجراي طرح جهاد ابرساني را يكي از طرح هاي ارزشمند در وزارت نيرو بر شمرد و افزود: در استان مركزي گامهاي بسيار خوبي در راستاي اجراي طرح هاي آب رساني به روستاهاي داراي تنش آبي برداشته شده است و با توجه به كاهش ميزان بارندگي كه اين امر منجر به كمبود منابع آب در برخي مناطق و روستاهاي استان شده است اميد است اجراي پروژه هاي محروميت زدايي با سرعت بيشتر به منظور مرتفع شدن مشكلات آبي شهروندان در اين مناطق انجام پذيرد.
"مهدي خان احمدي" ناظر عالي پروژه هاي جهاد آبرساني وزارت نيرو در سفر به استان مركزي اظهار داشت: در قالب طرح جهاد آبرساني، مشكل ۶۹ روستاي استان مركزي در بازه زماني ۳۰ ماهه برطرف مي‌شود.
وي با قدرداني از همكاري هاي خوب و موثر دستگاه هاي استان مركزي در اجراي طرح جهاد اب رساني به روستاهاي داراي تنش آبي اظهار داشت: شاهد همدلي و هماهنگي بسيار خوب در اجراي طرح جهاد آبرساني در استان مركزي بوده و الويت بندي اجراي پروژه ها در روستاهاي كه با تنش آبي بيشتري مواجه هستند از مهم ترين اهداف اين طرح به شمار مي رود.
"خان احمدي" ناظر عالي پروژه هاي جهاد آبرساني وزارت نيرو به ضرورت ارائه برنامه زمانبندي دقيق برای انجام پروژه‌هاي فوق تاكيد كرد و افزود: پروژه‌هاي طرح جهاد آبرساني كه با هدف محروميت‌زدايي و ايجاد زيرساخت‌هاي آبرساني لازم در روستاها به اجرا درآمده‌اند و بايد به‌ صورت جهادي و بر اساس استانداردهاي فني با سرعت معقول اجرا شوند، به گونه‌اي كه پس از پايان پروژه‌ها علاوه بر افزايش شاخص بهره‌مندي آب شرب روستايي شاهد توسعه روستاهاي محروم باشيم.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار