تعطیلی حضوری مدارس برای قطع زنجیره آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد

گروه استان‌ها – علیرضا نیکروز، مدیرکل مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به هشدار‌های جدی حوزه بهداشت و درمان، تمامی مدارس و مراکز دانشگاهی استان به صورت غیرحضوری فعالیت خواهند کرد.
کد خبر: ۱۲۱۲۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۸ 02 December 2025

 

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کهگیلویه و بویراحمد، «علیرضا نیکروز»، مدیرکل مدیریت بحران استان اظهار کرد: بنابر تصمیم کارگروه مدیریت بحران و تأکید جدی متخصصان بهداشت و درمان، کلیه مدارس، مراکز دانشگاهی و آموزشی کهگیلویه و بویراحمد، فردا چهارشنبه، به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

وی افزود: این اقدام با هدف جلوگیری از گسترش بیماری آنفلوانزا و قطع زنجیره شیوع انجام شده است و طبق گزارش‌های رسمی، استان در آستانه ورود به موج جدید این بیماری قرار دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی، روند مراجعات بیماران تنفسی در هفته اخیر رشد چشمگیری داشته و پیش‌بینی می‌شود که با ورود موج جدید، سنین دانش‌آموزی بیشترین درگیری را داشته باشند؛ از این‌رو تأخیر در تصمیم‌گیری می‌تواند پیامد‌های گسترده‌ای داشته باشد.

مدیرکل مدیریت بحران استان گفت: «به دلیل تراکم جمعیتی کلاس‌ها، سرعت انتقال ویروس در مدارس چند برابر سایر محیط‌هاست؛ بنابراین در زمینه تعطیلی حضوری مدارس نمی‌توان ریسک کرد.»

وی تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها و آموزش و پرورش موظف به اجرای این مصوبه هستند و از والدین نیز خواسته می‌شود نسبت به رعایت نکات بهداشتی و محدود کردن حضور فرزندان در تجمعات اهتمام داشته باشند.

نیکروز در پایان، گفت: شرایط استان به‌صورت مستمر رصد می‌شود و در صورت کاهش ریسک شیوع، تصمیمات جدید اتخاذ و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

آخرین اخبار