فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، شهرستان بویراحمد بیان کرد:

اجرای ۱۶۸ برنامه و بهره‌برداری از ۷ پایگاه مقاومت در هفته بسیج

گروه استان‌ها – فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، شهرستان بویراحمد گفت: در هفته بسیج، بیش از ۱۶۸ برنامه در این شهرستان برگزار می‌شود و ۷ پایگاه مقاومت نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.
کد خبر: ۱۲۱۱۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳ 20 November 2025

اجرای ۱۶۸ برنامه و بهره‌برداری از ۷ پایگاه مقاومت در هفته بسیج

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ «حسین انوری» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بویراحمد در نشست خبری ضمن تبریک هفته بسیج و تسلیت ایام فاطمیه، اظهار کرد: بسیج نام پرافتخاری است که پاک‌ترین و مخلص‌ترین انسان‌ها در آن حضور دارند و همیشه در میدان خدمت به مردم پیشگام بوده‌اند.

جزئیات برنامه‌های هفته بسیج

وی با اشاره به آغاز برنامه‌ها از روز جمعه همزمان با نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره)، تصریح کرد: برپایی میز خدمت در مصلا، اجرای سرود هزارنفری «ای ایران» و سخنرانی پیش از خطبه‌ها توسط یکی از پاسداران، به مناسبت هفته بسیج انجام می‌شود.

سرهنگ انوری افزود: در روز دوم هفته بسیج، مراسم استقبال از شهدای گمنام و برگزاری شبی با شهدا در حسینیه ثارالله همراه با آیین عزاداری حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: روز سوم آذر مصادف با شهادت حضرت زهرا (س)، برنامه «پیاده‌روی حرم تا حرم» از امامزاده عبدالله تا امامزاده مختار با حضور مردم و شهدای گمنام انجام خواهد شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بویراحمد همچنین از برگزاری جشنواره مالک اشتر و تجلیل از نخبگان بسیجی خبر داد و گفت: پنجم آذر همزمان با سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، رزمایش اقتدار بسیجیان ساعت ۹ صبح در حسینیه عاشقان ثارالله برگزار می‌شود.

اعلام برنامه‌های کلان بسیجیان در بویراحمد

وی از برگزاری ۳۰ برنامه اصلی و ۱۶۸ برنامه ریز در سطح شهرستان خبر داد و افزود:، برگزاری مسابقات ورزشی بین پایگاه‌ها، نمایشگاه «مهر مادری» در گلستان ۱۵، برگزاری یادواره‌های شهدا، افتتاح ۷ پایگاه مقاومت جدید، اعزام ۴۰۰ نفر دانش‌آموز پسر به راهیان نور، اعزام پیشین ۱۲۰۰ دانش‌آموز دختر به مناطق عملیاتی، از جمله برنامه‌های بسیج در شهرستان بویراحمد است.

گزارش خدمات بسیج سازندگی بویراحمد

سرهنگ انوری به اقدامات جهادی بسیج در طول سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: تعمیر، مرمت و زیباسازی ۱۲۰ مدرسه، بهسازی ۱۵ منزل محرومان، اجرای ۳ پروژه آبرسانی عام‌المنفعه، توزیع بیش از ۱۰۰۰ دست پوشاک میان نیازمندان، ارائه خدمات پزشکی و دندانپزشکی به ۱۰ هزار و ۱۰۰ نفر، توزیع ۳ هزار بسته نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان نیازمند، ارائه خدمات دامپزشکی برای ۵ هزار رأس دام، توزیع ۶۹۰۰ متر ایزوگام میان خانواده‌های محروم، واگذاری ۱۰۰ تسهیلات اشتغال‌زایی به ارزش ۹۵۰ میلیارد ریال، ارائه تسهیلات پنل خورشیدی به مبلغ ۲۴۰ میلیارد ریال، جمع‌آوری و ارسال ۱۲ میلیارد ریال کمک به جبهه مقاومت، از جمله اقدامات، جهادی انجام گرفته است.

وی در پایان، با دعوت از مردم برای حضور در مراسم هفته بسیج گفت: بسیج لشکر مخلص خداست و همواره بدون چشم‌داشت در خدمت مردم بوده و مشکلات را حل کرده است. انتظار داریم همه اقشار در برنامه‌ها حضور فعال داشته باشند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار