وقتي ميوه و سبزيجات برايتان بد مي شوند

پزشکان به تازگي دريافته اند که ميزان مسموميت غذايي در اثر ميوه و سبزيجات از گوشت و پروتئين بيشتر است.
کد خبر: ۸۹۲۴۹۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۸ 26 August 2020

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: ميوه و سبزيجات باعث 46 درصد از موارد ابتلا به مسموميت هاي غذايي انسان ها در جهان است.در حالي که سهم گوشت قرمز و سفيد در ايجاد مسموميت تنها 22 درصد است.

بررسي ها نشان مي‌دهند اصلي ترين و مهمترين گياهاني که باعث مسموميت هاي غذايي مي شوند، سبزيجات برگدار مانند اسفنج و کاهو هستند زيرا باکتري هاي موجود در آنها به طور کامل نابود نمي شود.

بررسي هاي نشان مي‌دهند سبزي هاي برگدار مي‌توانند ناقل باکتري هاي e.coli سالمونلا و ليستريا باشد.اين باکتري ها به دليل استفاده از کودهاي حيواني است و در روده حيوانات وجود دارد.

پزشکان توصيه اکيد مي‌کنند تا اين سبزيجات را به طور کلي ميکروب زدايي و انگل زدايي نمايند و در صورتي که در خارج از خانه غذا مي خورند و نسبت به شستشوي دقيق کاهو ها اطمينان ندارند از خوردن کاهو در غذاها و سادها اجتناب کنند.

دليل کمتر بودن ميزان مسموميت به وسيله گوشت قرمز و سفيد اين است که اين مواد پخته و يا سرخ مي شوند اما سبزيجات برگدار معمولا به صورت خام مصرف مي شوند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار