به گزارش خبرنگار تابناک مرکزی - با آغاز خرید تضمینی گندم توسط دولت از کشاورزان و نیاز به فرهنگ سازی و استفاده از پتانسیلهای رسانهای در جهت آشنایی اصحاب رسانه با فرآیند تولید آرد به همین مناسبت صبح امروز شنبه مورخ ۵ مرداد سال جاری به همت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی حدود ۵۰ نفر از خبرنگاران دیداری، شنیداری، مکتوب و خبرگزاریها از کارخانه آرد ویثران بازدید و از نزدیک با نحوهی تولید آرد از ورود گندم تا بسته بندی آرد آشنا شدند.
در حاشیه این دیدار محسن یوسفی مدیر عامل شرکت تعاونی آرد ویثران در خصوص ۱۷ مرداد گفت: ضمن خوش آمد گویی از خبرنگاران پیشاپیش ۱۷ مرداد ماه «روز خبرنگار» یاد روز باشکوه تلاشگران عرصه اندیشه و قلم را به حضور خبرنگاران عزیز استان تبریک عرض نموده وضمن پاسداشت خاطره شهدای اصحاب رسانه، جد و جهد شما عزیزان را در برافروختن چراغ اطلاعرسانی مستقل و مسئولانه ارج مینهم. بی شک، دستیابی به قلههای پیشرفت، سربلندی و سعادت کشور، مراقبت از منافع ملی و مصالح مردم و آرمانهای ارزشمند انقلاب اسلامی جز با حقجویی، صدق و مجاهدت در عرصه آگاهی ممکن نمیشود. از ایزد منان تداوم عزت و اهتمام مسئولانه شما را در روایت عشق، آزادی و حق گویی در عرصه آگاهی آرزومندم
یوسفی اظهار داشت: این شرکت تعاونی به منظور تولید انواع آرد برای صنایع مختلف و با هدف بهبود مستمر، کیفیت و افزایش توان تولیدی و همچنین ایجاد امکانات لازم برای عرضه در سال ۱۳۵۹ تشکیل شد که مدت چهار سال است که مجموعه توسط ایشان مدیریت میشود
وی بیان کرد: فعالیتهای تولیدی کارخانه آرد ویثران در مجموعه زیر بنایی به مساحت تقریبی ۶۵۰۰ متر مربع و در زمینی به مساحت ۲۰۰۰۰ متر مربع در منطقه رشته کوههای زاگرس در استان مرکزی با ظرفیت ۴۰۰۰۰ تن آرد انجام میگیرد.
مدیر عامل آرد ویثران در خصوص تولید آرد با سبوس بالا تصریح کرد: شرکت تعاونی آرد ویثران در تولید آرد با سبوس بالا در جهت سلامت مردم مخصوصا استان مرکزی پیش قدم شد و این عمل نیاز به حمایت رسانهها در جهت فرهنگ سازی و تغییر
ذائقه مردم و استقبال آنان از نانهای حاوی سبوس قطعا راهگشا خواهد بود، زیرا آرد ویثران توانائی تولید آرد با درصدهای مختلف سبوس را دارند و نانوایان در صورت استقبال مردم میتوانند از آرد دارای سبوس بیشتر در تهیه نان استفاده نمایند.
وی افزود: در خصوص فرهنگ سازی و افزایش آگاهی مردم در زمینه مزایای استفاده از نانهای تیره و سبوس دار از طریق شرکت کارشناسان در برنامههای صدا وسیمای استان و رسانههای مختلف بایستی صورت پذیرد و همچنین فرهنگ سازی در آنجا اهمیت دارد که با تولید آردهای سبوس دار و عرضه آن در نانواییهای استان، شاهد تغییر رنگ و تیره شدن نان بعد از پخت خواهیم بود و مردم باید بدانند که تغییر رنگ در این نوع نان، به دلیل افت کیفیت آن نیست بلکه به دلیل بالارفتن درصد سبوس موجود در آن است.