مصطفی کنارکوهی با اشاره به انجام 7 هزار و 186 مورد بازرسی در ماه مبارک رمضان در سطح استان اظهار کرد: در طول ماه مبارک رمضان اکیپهای بازرسی و کنترل بهداشتی اداره کل دامپزشکی خوزستان در دو شیفت صبح و عصر، نظارت از اماکن تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی را در استان انجام دادند که در همین راستا این تعداد بازرسی از مراکز مختلف تحت پوشش بهعمل آمد.
وی افزود: 55 نفر از متخلفان به مراجع قضایی معرفی و 13 مرکز نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی بهعلت تخلف بهداشتی پلمب و مقدار 12 هزار و 239 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان در پایان به شهروندان توصیه کرد به منظور جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب کریمه کنگو، گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه و قبل از مصرف مدت 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه نگهداری کنند.