به گزارش تابناك رضوي، به گفته
یک متخصص پوست، مو و زیبایی، خوردن مداوم برخی از میوهها به دلیل وجود ویتامینهای
خانواده B و همچنین آنتیاکسیدان نسبتاً
بالایی که در آنها هست، میتواند به جلوگیری از سفیدی مو کمک کند.
رضوانی
گفت: سفیدی زودرس مو در سفیدپوستان قبل از سن 20 سال و در سیاهپوستان زیر 30سالگی
است.
این متخصص پوست و مو افزود: سلولهای رنگدانهساز مو
عمر کوتاهتری نسبت به سلولهای ساختمانساز مو دارند، به همین دلیل افراد با
افزایش سن علیرغم اینکه موی زندهای دارند و موهایشان رشد میکند رنگ موهایشان به
سمت سفیدی میرود یعنی عمر سلول رنگدانهساز موجود در جوانههای رشد مو تمام شده
است و در نتیجه موهای فرد دیگر رنگ دانه ندارند و سفید هستند.
وی
اضافه کرد: افسردگی و رشد سفیدی مو با هم در ارتباط است و میتواند روند سفیدی مو
را تشدید کند و کسی که گرفتاری و مشغلهی کاری دارد بعد از مدتی موهایش تا حدودی
رو به سفیدی میرود.
بنا
بر اين گزارش، وجود ویتامینهای خانوادهی B و میوههای
قرمز مانند انار، انگور و خرمالو و تمشک و گریپفروت و… که از آنتیاکسیدان خوبی
برخوردار هستند میتوانند به جلوگیری از سفیدی مو کمک کنند.
گفتني است، افسردگی و رشد سفیدی مو با
هم در ارتباط است و میتواند روند سفیدی مو را تشدید کند و کسی که گرفتاری و مشغلهی
کاری دارد بعد از مدتی موهایش تا حدودی رو به سفیدی میرود.
منبع: جام نیـوز