برگزاری مراسم یادواره شهدا در ۹۰ درصد روستا‌های طالقان/ ایجاد گلزار شهدا طالقان در اولویت قرار گیرد

گروه استان‌ها - امام‌جمعه طالقان بر ضرورت ساماندهی یادمان‌های ایثار و ایجاد گلزار شهدا در مرکز شهرستان تأکید کرد.
کد خبر: ۱۲۱۱۲۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۲ 18 November 2025

درخواست امام‌جمعه برای ایجاد گلزار شهدا در طالقان

به گزارش خبرگزاری تابناک در استان البرز، حجت الاسلام «علی رحمتی نیا» امام‌جمعه طالقان در جلسه با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، اظهار کرد: طالقان از جلوه‌های کم‌نظیر فرهنگی برخوردار است و یکی از این جلوه‌ها، فضای رقابتی سالمی است که میان روستاهای شهرستان برای برگزاری یادواره‌های شهدا شکل‌گرفته است.

وی افزود: حدود ۹۰ درصد روستاهای طالقان هرسال مراسم یادواره شهدا را برگزار می‌کنند که نمونه‌ای کم‌نظیر در دیگر مناطق کشور است.

امام‌جمعه طالقان با اشاره به تکریم شایسته خانواده‌های معظم شهدا در این برنامه‌ها، افزود: با وجود این ظرفیت فرهنگی، مرکز شهرستان همچنان از داشتن گلزار شهدا بی‌بهره است که پیشنهاد ما این است که با برنامه‌ریزی مناسب، تپه نورالشهدا به‌عنوان مکان اصلی ایجاد گلزار شهدا در نظر گرفته شود؛ چراکه بخش عمده آئین‌های ملی و مذهبی مردم در همین مکان برگزار می‌شود.

رحمتی نیا در خاتمه ابراز امیدواری کرد با همراهی مسئولان، این مطالبه مهم جامعه ایثارگری شهرستان هرچه زودتر محقق شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: گلزار شهدا
آخرین اخبار