در جلسه ساماندهی تبلیغات شهری استان البرز مطرح شد

راه اندازی گشت مستمر شناسایی سازه های غیرمجاز در البرز/سازه‌های غیرمجاز جمع آوری می شوند

گروه استان ها- در پی مصوبات دادستانی استان البرز، جلسه ساماندهی تبلیغات محیطی در سطح استان با هدف پیشگیری از تبلیغات مغایر با قوانین، ساماندهی محتوایی و فیزیکی تابلوهای تبلیغاتی، راه‌اندازی گشت‌های ویژه و جمع‌آوری سازه‌های غیرمجاز برگزار شد.
کد خبر: ۱۱۹۷۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰ 11 March 2025
ساماندهی تبلیغات شهری در استان البرز با دستور دادستانی
 
به گزارش تابناک از استان البرز، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، به منظور اجرای مصوبات جلسه ساماندهی تبلیغات شهری دادستانی استان البرز، جلسه‌ای با حضور نمایندگان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، دادستانی مرکز استان، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان، سازمان سیما، منظر شهرداری کرج و سایر مسئولین ذیربط برگزار شد.
 
در این جلسه، ضمن تاکید بر ضرورت ساماندهی تبلیغات محیطی درون شهری و برون شهری، مصوباتی به منظور پیشگیری از رواج تبلیغات مغایر با قوانین و مقررات تبلیغاتی کشور به تصویب رسید. 
 
یکی از مهم‌ترین این مصوبات، راه‌اندازی گشت مستمر و ویژه در سطح استان است که وظیفه دارد سازه‌های غیرمجاز را شناسایی و بر محتواهای تبلیغاتی نظارت دقیق‌تری اعمال کند.
 
همچنین، در راستای ساماندهی تبلیغات در استان، مقرر شد، کلیه سازه‌های غیرمجاز در استان شناسایی و برای جمع‌آوری تابلوها، سازه‌ها و دیوارنویسی‌های غیرمجاز، به ویژه در حاشیه اتوبان‌ها و محورهای منتهی به استان، اقدام شود. این اقدامات با هدف جلوگیری از تبلیغات غیرقانونی و زیباسازی منظر شهری صورت می‌گیرد.
 
پیگیری مصوبات جلسه ساماندهی محتوایی و فیزیکی تابلوهای تبلیغاتی و بررسی محتوایی و مجوز تابلوهای نهادها و دستگاه‌های اجرایی که بدون نظارت تبدیل به سازه‌های بازرگانی شده‌اند، نیز از دیگر محورهای مورد تاکید در این نشست بود.
 
آخرین اخبار