
محمد وردی زاده در گفتوگو با خبرنگار تابناک در ارومیه، اظهار داشت: با توجه به همزمان شدن ماه مبارک رمضان با عید نوروز فعالیت و بازرسی انجام گرفته از کارگاههای قنادی و زولبیا و بامیه پزی افزایش یافته و این امر در جهت ارائه محصولات و تولیدات با کیفیت با قیمت مصوبه به مردم میباشد.
وی افزود: ۱۴۶ کارگاه شیرینی پزی و ۸ کارگاه تولید زولبیا و بامیه در ارومیه مشغول به تولید شیرینی و زولبیا و بامیه هستند و متأسفانه با افزایش قیمت مواد اولیه شیرینی، افزایش اجاره بها و کاهش فروش شیرینی بیشتر از ۱۰ درصد قنادان ارومیه از ارائه خدمات منصرف شده و کارگاه خود را جمع کردهاند.
رئیس اتحادیه قنادان وشیرینی فروشان خاطر نشان کرد: خرید آزاد آرد از جمله مشکلات قنادان میباشد که با رایزنیها انجام گرفته امید میرود خرید آرد از سامانه آرد بزودی مرتفع گردد و هزینه پخت و عرضه شیرینی با آرد آزاد بسیار بالا میباشد که به ضرر قنادان وشیرینی فروشان تمام میشود.
وردی زاده گفت: در جهت حمایت از قنادان و افزایش علم و مهارت شیرینی فروشان با برنامه ریزیهای انجام گرفته، اتحادیه اصناف قنادان و شیرینی فروشان در صدد برگزاری دورههای آموزشی شیرینی پزی در سال آینده میباشد.
وی با اشاره به اینکه، درراستای افزایش مهارت و بروز سازی قنادان برای عقد قراردادبا استاد کارهای ماهر کشوری صحبت شده افزود: تاکنون برگزاری دورههای آموزشی توسط کارگاههای قنادی و شیرینی پزیها انجام میگرفت و سال آینده برگزاری دورههای آموزشی ساماندهی خواهد شد.
/س