معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان:

سرمایه گذاری نیازمند مطالعات بازار است/ پروژه ای که دارای این مطالعات نباشد، تعطیل می شود

گروه استان ها- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: امروز هرگونه سرمایه گذاری نیازمند انجام مطالعات بازار است تا درنهایت برآیند خوبی حاصل شود و پروژه ای که دارای این مطالعات نباشد باید تعطیل شود.
کد خبر: ۱۱۹۴۵۴۲
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶ 18 January 2025

باید فرصت های سرمایه گذاری استان کرمان در اختیار مان گذاشته شود

امیر حسن زاده در گفت و گو با خبرنگار تابناک در کرمان، در رابطه با اینکه برخی سرمایه گذاران با روش های مختلف وارد استان شده اما با شکست مواجه می شوند، تاکید کرد: امروز هرگونه سرمایه گذاری نیازمند انجام مطالعات بازار است تا درنهایت برآیند خوبی حاصل شود و پروژه ای که دارای این مطالعات نباشد باید تعطیل شود.

وی ضمن قدردانی از نمایندگان قبل و فعلی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی، گفت: نمایندگان دارای ظرفیت بسیار خوبی برای جذب سرمایه گذار هستند اما ساز و کاری مشخصی در این زمینه وجود ندارد، هرچند که ما به افرادی که معرفی می شوند پتانسیل ها و ظرفیت های استان را معرفی می کنیم و از آنها خواهیم پرسید که هدف شان فعالیت در چه قسمتی است.

 

توان سرمایه گذاران را بررسی و سپس راهبری خواهیم کرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تاکید کرد: چنانچه سرمایه گذاری واقعا قصد فعالیت داشته باشد دارای گروه های مختلف مطالعات بازار، فنی و... است و سیاست ما در ابتدا بررسی توان آن است و چنانچه آمادگی داشته باشد وارد خواهد شد.

حسن زاده در پایان بیان کرد: بایستی سرمایه گذاران هدف و نوع سرمایه گذاری خود را مشخص کنند تا ما براساس وضعیت زیرساختی و فرصت های سرمایه گذاری استخراج شده، مناسب ترین فرصت را به سرمایه گذاران معرفی کنیم و چنانچه فردی آمادگی کامل را داشته باشد ما نیز به راهبری در زمینه مورد نظر خواهیم پرداخت؛ البته با راه اندازی مرکز خدمات سرمایه گذاری این روال سریع تر و بهتر انجام می شود.

آخرین اخبار