
به گزارش خبرنگار تابناک از فارس، استاندار فارس در مراسم تشییع شهدای گمنام و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شیراز، که امروز در میدان شهدای شیراز برگزار شد،با اشاره به اینکه حضرت زهرا (س) مشهورترین زن در تاریخ اسلام است، اظهارداشت: با وجود شهرت فراوان، اطلاعات کافی درباره زندگی مادی، عمر و محل دفن ایشان در دست نیست که این خود نشان از مظلومیت بزرگ ایشان دارد.
استاندار فارس همچنین به مقایسه حضرت زهرا (س) با دیگر زنان تاریخ گفت: بسیاری از زنان تاریخ به ویژگیهای خاصی شناخته میشوند، اما حضرت زهرا (س) آنقدر عظمت دارد که با هیچ صفت و صفتی قابل وصف نیست.
امیری در بخش دیگری از سخنان خود به شهدای گمنام اشاره کرد و گفت: این شهدا با فداکاری و ایثار، نامداری را در اوج گمنامی برگزیدند.
وی افزود: دفاع مقدس اوج بندگی، ولایتمداری و عرفان بود و مردم ایران همچنان به عهدی که با آرمانهای امام راحل بستهاند، پایبند هستند.
استاندار فارس ادامه داد:شهدای گمنام در یک غربت و در نهایت گمنامی با رشادت برای اسلام و ایران جنگیدند وچنانچه راویان دفاع مقدس حضور نداشت، جنگ تحمیلی را افسانه میدانستیم.
وی همچنین بر ادامه عهد مردم ایران با آرمانهای امام راحل کرد و گفت: پیام امروز مردم ایران این است که در کشور ما شهادت هنوز ادامه دارد.
انتهای پیام/ع