به گزارش تابناک قم، پختن رب انار از سنتهای دیرینه مردم قم در فصل پاییز است و اگر این روزها سری به روستاهای استان بزنید، بوی رب انار بیش از هر چیز دیگری به مشام میرسد.
رب انار، چاشنی خوش طعم و خوش رنگیست که در برخی غذاها از آن استفاده میشود.
روستاهای شهرستان جعفرآباد و بخش سلفچگان بیشترین تولیدکنندگان رب انار در استان قم هستند.
انارهای با کیفیت به بازارهای استانهای تهران و شهرهای اطراف صادر شده و انارهای ترک خورده تبدیل به رب میشوند.
ارقام اصلی انار کشت شده در قم قجاق، ملس، شاه پسند و آقامحمدی است.
پخت رب انار تا پایان آذر در قم ادامه دارد.