بازار داغ پخت رب انار در قم

همزمان با فصل برداشت انار بازار پخت رب انار در روستای های قم رونقی دوباره پیدا کرده است.
کد خبر: ۱۰۷۳۷۴۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹ 25 October 2022

به گزارش تابناک قم، پختن رب انار از سنت‌های دیرینه مردم قم در فصل پاییز است و اگر این روز‌ها سری به روستا‌های استان بزنید، بوی رب انار بیش از هر چیز دیگری به مشام می‌رسد.

رب انار، چاشنی خوش طعم و خوش رنگیست که در برخی غذا‌ها از آن استفاده می‌شود.

روستا‌های شهرستان جعفرآباد و بخش سلفچگان بیشترین تولیدکنندگان رب انار در استان قم هستند.

انار‌های با کیفیت به بازار‌های استان‌های تهران و شهر‌های اطراف صادر شده و انار‌های ترک خورده تبدیل به رب می‌شوند.

ارقام اصلی انار کشت شده در قم قجاق، ملس، شاه پسند و آقامحمدی است.

پخت رب انار تا پایان آذر در قم ادامه دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار