به گزارش تابناک ایلام؛ یونس احمدی بیان داشت: از این تعداد ۱۵ گروه ثابت و ۱۷ گروه سیار هستند.
وی گفت : در این طرح نظارتی ۵۱ نفر شامل دامپزشک ۱۲ نفر، ۲۷ بازرس گوشت و ۱۲ روحانی ناظر بر ذبح شرعی مشارکت دارند.
احمدی ادامه داد : این گروه ها در سراسر استان طی روزهای تاسوعا و عاشورا نظارت بر موکب ها و آشپزخانه های هیات ها را انجام می دهند.
وی مطرح کرد باتوجه به وجود بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام، عزاداران حسینی برای تهیه غذای نذری خود، گوشت و فرآورده های گوشتی مورد نیاز را از کشتارگاه های معتبر دارای تاییدیه دامپزشکی تهیه کنند./ع
بیشتر بخوانید: |
ایرنا