
به گزارش تابناک گلستان به نقل از روابط عمومی اموزش و پرورش استان گلستان، قاسم احمدی لاشکی عصر امروز در همایش تجلیل از خیرین مدرسهساز شهرستان گنبدکاووس اظهار کرد: جایگاه این عزیزان و کار نیک آنان ارزشمند است چون مدرسه نقطه آغاز دانشمند شدن دانش آموزان ما است.
وی با اشاره به گفتمان نهضت مدرسه سازی دولت وفاق تصریح کرد: این گفتمان شعار نیست بلکه اعتقاد قلبی دکتر پزشکیان است و تاکنون ۱۵ جلسه با متولیان این حوزه برگزار کرده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان هم در این مدارس با قدردانی از کمکهای خیرین مدرسه ساز گفت: طی ۲.۵ سال گذشته خیرین سه هزار میلیارد ریال به امر مدرسه سازی در این استان کمک کردند.
وحید فراهی افزود: شاخص گلستان در امر فضای های آموزشی پایین تر از متوسط کشوری است که باید آنرا جبران و محرومیت های را برطرف کنیم.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش گلستان هم در این مراسم با اشاره به شاخص سرانه فضای آموزشی کشور که ۶.۲ مترمربع است، گفت: این شاخص در این استان ۴.۳۷ مترمربع است که حدود ۲ متر کمتر از متوسط کشوری است.
قدرت الله نظری افزود: برای جبران عقبماندگی آموزشی گلستان نیاز به حمایت و اعتبارات ویژه و نیز مشارکت بیشتر مردم و نیکوکاران در امر مدرسهسازی وجود دارد.
وی با اشاره به گفتمان و شعار دولت چهاردهم درخصوص نهضت مدرسهسازی اضافه کرد: وقتی اولویت نخست دولت به این موضوع مهم اختصاص دارد همه باید به دولت برای تحقق گفتمان مدرسه سازی کمک کنند.
نظری ادامه داد: باید از همه ظرفیتهای گلستان برای جبران عقب ماندگی آموزشی استفاده کنیم.
به گفته وی هم اکنون ۵۰۰ خیر مدرسه ساز در گلستان فعال هستند.
/ع/