21 نفر به‌دلیل ابتلای به کرونا جان خود را در اصفهان از دست دادند

21 نفر به‌دلیل ابتلای به کرونا جان خود را در اصفهان از دست دادند سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: از مجموع یک‌هزار و ۶۲۸ نمونه‌گیری انجام شده از افراد مشکوک در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۵۱ نفر به‌عنوان افراد مبتلای قطعی به ویروس کرونا در این استان شناسایی شد.
کد خبر: ۹۲۲۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۶ 07 December 2020

آرش نجیمی افزود: ۱۴۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی استان بستری و ۱۵۹ نفر با بهبود وضعیت از بیمارستان مرخص شدند.

به گفته وی، مجموع بیماران بستری در بیمارستان‌های استان اصفهان به یک‌هزار و ۳۳۵ نفر رسیده است که از این تعداد ۳۵۹ نفر وضعیت وخیم‌تری دارند و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به ۲۸ فوتی‌ مبتلای مشکوک و قطعی به کرونا در مدت یادشده در استان گفت: در این مدت ۲۱ نفر به‌دلیل ابتلای قطعی به کرونا جان خود را از دست دادند.

نجیمی ابراز امیدواری کرد که در روزها و هفته‌های آینده با همکاری هم استانی‌ها و پایبندی به محدودیت‌ها و اجرای کامل پروتکل‌های بهداشتی در منازل شاهد روند کاهشی آمار ابتلا و بستری در استان باشیم.

آخرین اخبار