بلاغ، عزیزاله شهیدیفر در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به برداشت مرکبات و نزدیک شدن فصل سرما در مازندران، اظهار کرد: در سال جاری به وقع و در زمان مناسب باغداران استان اقدام به برداشت کیوی، نارنگی و دیگر مرکبات انجام دادند.
وی افزود: نزدیک به 100 درصد میوه کیوی و بخش عمده نارنگیها از باغات مرکبات استان مازندران برداشت شده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان مازندران تصریح کرد: برداشت میوههایی همچون پرتقال و تامسون آغاز و بخشی کمی از آن برداشت شده است که در این روزها با وضعیت مناسب آب و هوا و رسیدگی کامل میوه و درصد قند پرتقال اکنون قابل برداشت است و ماندگاری آن نیز به نسبت بالاتر است و به کشاورزان و باغذاران توصیه میشود در این ایام برداشت کنند.
این مسؤول با اشاره به ظرفیتهای مختلف مازندران در بحث انبارداری و سورتینگها را دارد، اظهار کرد: با بازدیدهای بعمل امده از سورتینکهای سطح استان، سورتینگهای فعال با 50 تا 100 نیروی انسانی در قسمتهای بستهبندی و سورت مشغول کار هستند.
شهیدیفر با اشاره به صادرات مرکبات استان مازندران به کشورهای خاورمیانه، افزود: صادرات مرکبات در استان بسیار جدی است که در روزانه بین 200 تا 500 تن صادرات مرکبات به کشورهای حوزه خلیج فارس، عمارات، قطر و عراق و کشورهای حوزه دریای خزر مانند روسیه در حال انجام است.
وی با توصیه به صادرکنندگان مازندرانی، گفت: صادرکنندگان در نوع بستهبندی، حمل و نقل بار و نحوه چینش مرکبات دقت لازم را داشته باشند که محصولات باعث دلسردی مصرف کنندگان یا بازارهای خارجی نشود.