فرماندار مشهد:

آرمان مشکل نقدینگی ندارد و می‌خواهد بانک شود

موسسه مالی و اعتباری آرمان، هیچ‌گونه مشکل نقدینگی ندارد و مشکل فعلی مربوط به موسسه مالی و اعتباری بدرتوس است که قرار بود همراه با هشت موسسه دیگر تجمیع شود و مجموعه آرمان و در آینده نزدیک بانک آرمان ایجاد شود.
کد خبر: ۵۲۳۰۹
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳ 24 June 2015
فرماندار مشهد در ارتباط با وضعیت این موسسه مالی و اعتباری گفت: موسسه مالی واعتباری آرمان هیچ‌گونه مشکل نقدینگی ندارد و مشکل فعلی و عدم نقدینگی مربوط به موسسه مالی و اعتباری بدرتوس است که قرار بود همراه با هشت موسسه دیگر تجمیع شود و مجموعه آرمان و در آینده نزدیک بانک آرمان ایجاد شود.
محمد گلستانی‌فر افزود: تاجایی که مسئولان ارشد موسسه آرمان عنوان داشتند، این موسسه مراحل نهایی دریافت مجوز بانک را سپری می‌کند.
وی در ادامه تاکید کرد: نظر به اهمیت موضوع موسسه بدرتوس، امروز(سه شنبه) جلسه‌ای را با مدیران ارشد موسسه مالی و اعتباری آرمان برگزار کردیم در این جلسه و با توجه به آنکه این موسسه درصدد جمع‌کردن این موسسات بود، خواسته شد تا به سپرده‌گذاران موسسه بدرتوس کمک کنند و این سپرده‌گذاران را به منظور پرداخت مطالبات، زیرمجموعه خود قرار دهند.
فرماندار مشهد در ارتباط با سرانجام سپرده‌گذاران این موسسه مالی و اعتباری، گفت: موضوع موسسه مالی و اعتباری میزان، در سطح استانی و با تشکیل ستاد تدبیر که زیر نظر مستقیم استاندار خراسان‌رضوی قرار دارد، در حال رسیدگی است که در همین راستا و با توجه به مشکلات شکل‌گرفته برای زیر مجموعه موسسه مالی و اعتباری آرمان، پیشنهاد آن را دادیم که موارد پیرامون این موسسه و پدیده نیز در این ستاد رسیدگی شود.
گلستانی‌فر خواستار خویشتن‌داری سپرده گذاران موسسه مالی و اعتباری میزان و بدرتوس شد و افزود: روند رسیدگی به موضوع موسسه میزان در ستاد تدبیر استان رو به پیشرفت است و با قرار گرفتن موضوع موسسه مالی و اعتباری بدرتوس، اقداماتی برای رفع مشکلات این موسسه صورت می‌گیرد البته روز دوشنبه و سه‌شنبه مبالغ مختصری به سپرده‌گذاران موسسه بدرتوس پرداخت شد.
اعلام ورشکستگی نداشتیم
دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان‌رضوی نیز در گفتگو با شهرآرا و اظهار نظرهای مردمی و سپرده‌گذاران مبنی بر ورشکستگی موسسه مالی و اعتباری آرمان، گفت: این موسسه به هیچ عنوان اعلام ورشکستگی نکرده است اما باید به این نکته توجه داشت که موسسه مالی واعتباری آرمان از چند تعاونی مالی و اعتباری تشکیل شده و پوششی برای این موسسات است که به احتمال بسیار مشکلات مردم ناشی از عدم نقدینگی یکی از موسسات این موسسه مالی واعتباری است.
آخرین اخبار