تابناک بوشهر: محمد تقی منوچهری روزسه شنبه درجلسه کارگروه کشاورزی شهرستان بوشهر افزود: با توجه به خشکسالی ها، کمبود شدید آب و خطرات مختلف که کشاورزی را تهدید می کند، ایجاد محیط های کنترل شده وشهرک های کشاورزی بهترین راه مدیریت این بخش است.
وی اضافه کرد: این شهرک ها با کاربری دام، شیلات، زراعت و باغبانی با اولویت گلخانه مشخص شده است.
منوچهری ادامه داد: با توجه به کمبود آب که امسال با آن روبرو هستیم، کنترل میزان مصرف آب کشاورزان ضرورت دارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: با در نظر گرفتن متراژ زمین کشاورزی، نوع کشت و معیارهای دیگر میزان نیاز واقعی آب کشاورزان مشخص می شود.
وی بیان کرد: یک قرار داد سه جانبه بین شرکت سهامی آب منطقه ای، جهاد کشاورزی و کشاورز در زمینه مصرف به اندازه متراژ زمین کشاورزی به امضا می رسد که کشاورز موظف به مصرف میزان واقعی آب در زمین زراعی خود است.
فرماندار بوشهر گفت: با توجه به بحران کم آبی و خشکسالی، آموزش برای آشنایی کشاورزان با روش های جدید آبیاری و الگوی های کشت، ضروری است.
حسن ابراهیمی افزود: هم اکنون کشاورزان این منطقه بیشتر از روش های کشت دیم و آبی پرمصرف استفاده می کنند که برنامه ریزی مسوولان برای حمایت از کشاورزان و آشنا کردن آنها با روشهای جدید ضرورت دارد.
وی اضافه کرد: پارک جنگلی چاهکوتاه موقعیت بسیار مطلوبی به منظور ایجاد یک منطقه تفریحی برای مردم بوشهر به شمار می رود که
مسوولان با درنظر گرفتن همه نیازمندی ها و توجه به شرایط زیست محیطی این پارک اقدام کنند.