نایب‌رئیس مجلس مطرح کرد:

استفاده از ظرفیت‌های مرزی محاصره اقتصادی دشمن را خنثی می‌کند/ نباید اجازه دهیم جامعه دچار انشقاق شود.

گروه استان‌ها - نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه هر مسئولی که بتواند حتی یک ایرانی را امیدوار و رضایتمند کند، در مسیر شکست دشمن گام برداشته است، گفت: استفاده از ظرفیت‌های مرزی و مردمی‌سازی امور می‌تواند محاصره اقتصادی دشمن را خنثی کند.
کد خبر: ۱۲۲۹۸۵۲
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۷ 15 September 2026

حاجی بابایی

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست شورای اداری استان کرمانشاه با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی مناطق مرزی، اظهار کرد: باید مشکلات و کاستی‌های موجود در بازارچه‌های مرزی هرچه سریع‌تر برطرف شود، چراکه این مناطق از ظرفیت‌های مهم اقتصادی کشور هستند و می‌توانند نقش مؤثری در توسعه استان‌های مرزی داشته باشند.

وی با اشاره به بازدید خود از بازارچه مرزی شیخ صله، افزود: در این بازدید مشکلاتی از جمله نبود طرح جامع، عدم اتصال به سامانه جامع تجارت و کمبود امکانات و زیرساخت‌های مناسب برای رانندگان و فعالان اقتصادی مشاهده شد که این مسائل در گفت‌وگوی چهره‌به‌چهره با مسئولان بازارچه و رانندگان نیز مطرح شد.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: همه دستگاه‌ها باید برای رفع مشکلات بازارچه‌های مرزی تلاش کنند و با فعال‌سازی ظرفیت‌های موجود، زمینه رونق تجارت و توسعه اقتصادی مناطق مرزی را فراهم آورند.

وی با تأکید بر ضرورت تدبیر بیشتر در نحوه تخصیص و هزینه‌کرد منابع، گفت: کشور از ظرفیت‌های مالی برخوردار است، اما باید در نحوه هزینه‌کرد و تخصیص منابع دقت و تدبیر بیشتری صورت گیرد.

حاجی بابایی با اشاره به موضوعاتی همچون نحوه تخصیص یارانه‌ها و توزیع سوخت، افزود: بر اساس گزارش‌های مطرح‌شده، حدود ۳۰ میلیون لیتر بنزین و ۱۶ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق می‌شود که این موضوع ضرورت بازنگری در برخی روند‌های اقتصادی کشور را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه شرایط کشور به دلیل جنگ تحمیلی و دسیسه‌های ضدایرانی سخت است، تصریح کرد: به هیچ عنوان نباید ناامید شویم و باید با اصلاح برخی روش‌ها، زمینه افزایش رضایتمندی مردم و تقویت امید در جامعه را فراهم کنیم.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت حفظ انسجام اجتماعی، اظهار کرد: مردم ایران با وجود تفاوت دیدگاه‌ها، اتحاد خود را برای حفظ کشور و نظام اسلامی نشان داده‌اند و نباید اجازه دهیم جامعه دچار انشقاق شود. آمریکا نتوانست ایران را تجزیه کند، اما درصدد ایجاد شکاف میان مردم است و باید مراقب باشیم این اتفاق رخ ندهد.

وی با تأکید بر نقش مردم و ظرفیت‌های مرزی در مقابله با فشار‌های اقتصادی دشمن، یادآور شد: استفاده از فرصت‌های مرزی و مردمی‌سازی امور می‌تواند محاصره اقتصادی دشمنان را خنثی کند و با تقویت ظرفیت‌های داخلی و فعال‌سازی مردم در عرصه اقتصادی، مانع از اجرایی شدن دسیسه‌های دشمن شد.

حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد: هر مسئولی که بتواند حتی یک ایرانی را امیدوار و رضایتمند کند، در مسیر شکست دشمن گام برداشته است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار