نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی:

بعثت بزرگترین تجلی خداوند است/ ملت ایران پشتیبان انقلاب اسلامی هستند

گروه استان‌ها - نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: بعثت اولین و بزرگترین تجلی خداوند است که حضرت محمد (ص) به پیامبری برگزیده شده است.
کد خبر: ۱۲۱۵۵۷۲
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷ 16 January 2026

بعثت بزرگترین تجلی خداوند است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان مرکزی، آیت‌الله «قربانعلی دری نجف‌آبادی» امروز در خطبه‌های نماز جمعه در مصلای بیت‌المقدس کلانشهر اراک گفت: در روزهای آخر ماه رجب هستیم که به بعثت ختم می‌شود. بعثت اولین و بزرگترین تجلی خداوند است که حضرت محمد (ص) به پیامبری برگزیده شده است. 

وی با بیان اینکه حِراء، از کوه‌های مشهور مکه است که وحی اولین‌ بار در آنجا بر حضرت محمد (ص) نازل شد که از این‌رو به آن جبل‌ النور نیز می‌گویند، تاکید کرد: تجلی دومی که خداوند به مسلمانان هدیه کرد قرآن کریم بود که بعد از بعثت پیامبر اسلام به وی نازل شد. 

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه خداوند در آن زمان پیامبر اسلام را به پیامبری برگزید تا انسان‌های آن زمان را از جاهلیت به راه درست هدایت کند، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونسیتی بارها با چراغ سبز نشان دادن ایالت متحده آمریکا بارها در منطقه غرب آسیا جنگ‌های زیادی را انجام دادند و ده‌ها هزار نفر از مردم این منطقه را به خاک و خون کشیدند و یا آواره کردند که نتیجه سیاست‌های جنگ‌ستزی آمریکاست. 

وی در ادامه تأکید کرد: در زمان قبل از انقلاب بارها با ایجاد کودتا دولت‌های داخل ایران را تغییر دادند که ملت ایران آن زمان چه خون دل‌هایی خوردند در آن زمان رضا پهلوی را کنار گذاشتند و محمدرضا پهلوی را روی کار آوردند که انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید. 

دری‌نجف‌آبادی با بیان اینکه در اغتشاشات پنج‌شنبه هفته گذشته به مساجد و مصلای بیت‌المقدس کلانشهر اراک حمله کردند که باعث وارد کردن خسارتی نیز شدند، یادآور شد: مردم در این زمان آگاه و هوشیار هستند در تشییع باشکوه شهید قاسم عزیزی شرکت کردند که پیام مهمی را به دولت غربی دادند که ملت ایران پشتیبان انقلاب اسلامی هستند.

وی ادامه داد: اگر تقوا وجود داشته باشد کسی جنایت نمی‌کند و دست به کشتار و آسیب رساندن به مردم نمی‌کند. بنابراین اگر تقوا از بین برود هر جنایتی ممکن است رخ دهد. 

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه ۲۶ دی‌ماه سالروز شهادت شهید نواب صفوی و همراهانش است که به دست رژیم پهلوی به شهادت رسیدند  و همچنین در این تاریخ یک واقعه مهم رخ داده که این واقعه فرار محمدرضا پهلوی از ایران است، گفت: وقتی انقلاب پیروز شد قبل از آن در حدود ۲۱۳ هزار انشعاب گاز وجود داشت که اکنون بیش از ۲ میلیون انشعاب گاز رسیده است به طور که در حدود یک میلیارد مترمکعب گاز در کشور تولید می‌شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار