فرمانده انتظامی پارس‌آباد خبر داد:

دستگیری اراذل و اوباش شناسنامه دار در اردبیل

گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد از دستگیری اراذل و اوباش شناسنامه‌دار در عملیات ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۱۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵ 17 November 2025

دستگیری اراذل و اوباش شناسنامه دار در اردبیل

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل سرهنگ «فیروز محمودی» فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر قدرت نمایی ارذل و اوباش با سلاح سرد و حمله به ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی در میدان امام حسین (ع) شهر پارس آباد، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با انجام بررسی‌های تخصصی، محل اختفای اراذل و اوباش در روستای "ملاکندی" شناسایی؛ که در عملیات مقتدرانه پلیسی دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی تحویل داده شد.
فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد با بیان اینکه اراذل و اوباش دستگیر شده، سابقه‌دار و شناسنامه دار می‌باشد، گفت: پلیس با اشرافیت اطلاعاتی به هیچ عنوان اجازه عرض اندام به اراذل و اوباش و هنجار شکنان را نخواهد داد.
انتهای پیام/
آخرین اخبار