استاندار اردبیل تاکید کرد؛

۳۵هزار تن سردخانه‌ در استان اردبیل در حال احداث است

گروه استان‌ها - استاندار اردبیل گفت: تا پایان سال جاری ۳۵هزار تن ظرفیت سردخانه‌ای ایجاد می‌کنیم و انتظار می‌رود میزان صادرات استان به ۲۶۵میلیون دلار برسد.
کد خبر: ۱۲۰۷۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۸ 28 September 2025

۳۵هزار تن سردخانه‌ در استان اردبیل در حال احداث است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل، «مسعود امامی یگانه» استاندار اردبیل در برنامه نشست صریح استاندار با دانشجویان اظهار کرد: یکی از مشکلات ما فروش محصولات با قیمت پایین در فصل برداشت است که راهکار اصلی این مسأله توسعه سردخانه‌های مدرن و صنایع تبدیلی است. 
 
وی افزود: تا پایان سال جاری ۳۵هزار تن ظرفیت سردخانه‌ای ایجاد می‌کنیم و انتظار می‌رود میزان صادرات استان به ۲۶۵میلیون دلار برسد. 
 
استاندار اردبیل با بیان این مطلب که ۳۰۰ هکتار گلخانه در استان به بهره برداری رسیده و ۲۵۰ هکتار نیز در حال اجراست، تاکید کرد: محصولات گلخانه‌ای ما بازار آماده‌ای در قفقاز دارند و باید گلخانه‌ها را توسعه دهیم. 
 
وی در بخش دیگری از نشست پرسش و پاسخ دانشجویی به موضوع شعار وفاق پرداخت و ادامه داد: برخی تصور می‌کنند وفاق یعنی تغییر مدیران پس از روی کار آمدن در حالی‌که وفاق یک موضوع کلان است.
 
امامی یگانه در ادامه با تأکید بر اینکه برای ما ۱۰۰درصد مردم ارزشمند هستند، اظهار کرد: حتی کسانی که رأی نداده‌اند نیز سرمایه کشور محسوب می‌شوند. 
 
وی با اشاره به اینکه تمام سرمایه‌های اجتماعی باید فرصت بروز و ظهور داشته باشند، بیان کرد: وفاق واقعی یعنی استفاده از همه ظرفیت‌ها فارغ از دیدگاه‌های سیاسی.
 
استاندار اردبیل درباره آخرین وضعیت راه‌آهن اردبیل - میانه خاطر نشان کرد: این پروژه که از سال ۱۳۸۲ آغاز شده ۹۵درصد پیشرفت دارد و قول داده‌اند که در سال جاری تکمیل شود. 
 
وی تکمیل این پروژه را آرزوی ۲۲ ساله مردم اردبیل دانست و افزود: راه‌آهن یک پروژه حیاتی است و افتتاح آن تحولی بزرگ در حمل‌ونقل و اقتصاد استان ایجاد خواهد کرد.
 
انتهای پیام/

 

آخرین اخبار