۲ مدافع وطن در حمله رژیم صهیونیستی به ناحیه مقاومت زرندیه استان مرکزی به شهادت رسیدند

گروه استان ها- در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ناحیه مقاومت زرندیه استان مرکزی، دو نفر از پاسداران به شهادت رسیدند.
کد خبر: ۱۲۰۲۱۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵ 14 June 2025

به گزارش تابناک از استان مرکزی، به نقل از روابط عمومی سپاه حضرت روح الله استان مرکزی، در پی حمله ددمنشانه رژیم اسرائیل به ناحیه مقاومت بسیج زرندیه، ۲ تن از پاسداران فداکار در حین انجام ماموریت پاسداری از انقلاب اسلامی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

در همین زمینه روابط عمومی سپاه حضرت روح الله استان مرکزی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع عموم مردم شریف و عزیز ایران اسلامی می‌رساند، در پی حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به ناحیه مقاومت بسیج زرندیه، دو تن از پاسداران فداکار در حین انجام ماموریت پاسداری از انقلاب اسلامی  به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

در ادامه آمده است: این حمله، که به‌منظور ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و جلوگیری از خدمت‌رسانی ناحیه مقاومت بسیج انجام شده است، نشان‌دهنده روحیه و ضعف دشمنان در مواجهه با اراده و همت ملت ایران اسلامی است.

این اطلاعیه می افزاید: بسیج، نهادی مردمی و برای مردم است و ماموریت خدمت‌رسانی به مردم در عرصه‌های مختلف، از جمله عمرانی، فرهنگی و محرومیت‌زدایی، با قوت و عزمی راسخ ادامه خواهد داشت، یقینا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در کنار مردم عزیز ایران خواهد بود و هرگز اجازه نخواهیم داد که چنین اقداماتی مانع از خدمت‌رسانی به ملت عزیزمان شود، همچنین از مردم عزیز و هوشیارمان درخواست می‌شود که هر گونه اقدام مشکوک و خرابکارانه را به اطلاع ستاد خبری بسیج به شماره 114  و شماره113 ستاد خبری وزارت اطلاعات گزارش نمایند.

در خاتمه این اطلاعیه آمده است: در پایان، ضمن عرض تبریک و تسلیت به خانواده‌های معظم شهدا از عموم مردم می‌خواهیم که همچنان در کنار نیروهای مسلح و خدمتگزاران خود باشند و با همبستگی و اتحاد، در برابر اقدامات متجاوزانه دشمنان استقامت نمایند که بی شک نصرت و پیروزی برای رزمندگان اسلام قطعی و حتمی خواهد بود.

/س/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار