فرمانده انتظامی استان کرمانشاه

اصلاح نقاط حادثه خیز برون شهری کرمانشاه سرعت می‌گیرد

گروه استان ها- فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه اصلاح نقاط حادثه خیز برون شهری کرمانشاه سرعت می‌گیرد و این کار در تداوم اصلاح نقاط حادثه خیز درون شهری که از سال گذشته استارت آن زده شده، اجرا می‌شود.
کد خبر: ۱۱۹۳۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۵ 28 December 2024

اصلاح نقاط حادثه خیز برون شهری کرمانشاه سرعت می‌گیرد

به گزارش تابناک از کرمانشاه به نقل از خبرگزاری پلیس،سردار مهدی حاجیان پس از شنیدن درخواست‌های اهالی روستا بر اصلاح هرچه سریعتر نقاط حادثه خیز تاکید کرد و گفت: یکی از این محور‌ها مربوط به مسیر پلیس راه به هرسین حوالی روستای چهر می‌باشد.

وی با اشاره به احصاء مشکلات محور هرسین و تقاطع روستای چهر، افزود: تلاش می‌کنیم با همراهی مسئولان مربوطه در اسرع وقت این مشکلات مرتفع و شرایط ایمن تری برای تردد خودرو‌ها و همچنین اهالی منطقه فراهم کنیم.

 فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: رفع نقاط حادثه خیز جاده‌های برون شهری در راستای اجرای مطالبات مردم و با همکاری دستگاه‌ها و سازمان‌های مربوطه اجرا خواهد شد و در این میان همه دستگاه‌ها مکلف هستند به تعهدات و وظایف خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه کار اصلاح نقاط حادثه خیز برون شهری با جدیت ادامه پیدا می‌کند، گفت: این کار در تداوم اصلاح نقاط حادثه خیز درون شهری که از سال گذشته استارت آن زده شده، اجرا می‌شود.

سردار حاجیان با اشاره به کاهش ۵ درصدی تلفات و ۲ درصدی مصدومان حوادث رانندگی در محور‌های استان طی ۸ ماه سپری شده از سال جاری در مقایسه با سال قبل، گفت: قطعا با اصلاح نقاط حادثه خیز شاهد کاهش بیشتر سوانح فوتی و جرحی نیز خواهیم بود.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در پایان گفت: تا زمان فرا رسیدن سال نو، بخش اعظمی از اصلاح نقاط حادثه خیز انجام گرفته باشد تا ان شاالله شاهد تردد‌های ایمن تری باشیم.

منبع: تابناک
آخرین اخبار