مدیرکل دامپزشکی استان ایلام:

معدوم سازی بیش از ۱۳ تُن فرآورده خام دامی در استان ایلام

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از معدوم سازی بیش از ۱۳ تُن فرآورده خام دامی طی چهارماهه سال جاری در سطح استان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۲۷۶۶
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۵ 22 August 2022

به گزارش تابناک ایلام؛ یونس احمدی اظهار داشت: در این مدت( چهارماهه سال جاری) ۲۷ تن و ۷۰۲ کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه، تولید و نگهداری ضبط و حدود ۱۳ تن و ۶۰۷ تن از این میزان با دستور مقام قضایی معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شد.

وی افزود: همچنین در این مدت، بازدید و نظارت بهداشتی به تعداد ۲۶ هزار و ۵۲۶ نوبت از مراکز مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپر مارکت‌های عرضه کننده گوشت مرغ، تخم مرغ، مواد خوراکی و قصابی‌ها انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: در راستای حفظ سلامت شهروندان، کنترل و نظارت بر بهداشت فرآورده‌های خام دامی توسط اکیپ‌های بهداشت اداره کل دامپزشکی استان روزانه انجام می شود.

وی در ادامه بر اهمیت حوزه دامپزشکی بویژه در تامین سلامت جامعه و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه  فرآورده‌های خام دامی تاکید کرد.

احمدی در پایان گفت: از شهروندان تقاضا می شود گوشت های مصرفی خود را از قصابی های مجاز و دارای مجوز دامپزشکی خریداری کنند./ح

 

بیشتر بخوانید

آخرین اخبار