حسن آمویی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار داشت: ۲۳۰ واحد صنفی مجوزدار در سطح کرمانشاه فعالیت دارند و مجوز سی واحد دیگر در دست اقدام است در مجموع ۲۶۰ واحد فعال در کرمانشاه فعالیت دارند.
وی با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز در کرمانشاه افزود: افزایش قیمت به میزان مصرف مربوط نیست، سرانه مصرف گوشت کاهش یافته و توان خرید مردم پایین است، با توجه به اینکه صادرات صورت نمیگیرد قاچاق دام زنده باعث افزایش قیمتها شده است.
آمویی تصریح کرد: میزان دام سنگین (گوساله) موجود در استان جوابگوی مصرف نیست و از استانهای دیگر وارد میشود.