اظهارات سرمربی تیم فوتبال نساجی بعد از بازی با تراکتور

تیم فوتبال  تراکتورسازی به خاطر تغییر سیستم به دنبال ضدحمله بود و حتی در یکی دو مورد در نیمه اول خطرساز شد اما بعد از گلی که زدیم از لاک دفاعی خارج شد و فوتبال روه به جلویی داشتند.
کد خبر: ۱۰۲۲۳۰۶
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۳ 13 January 2022

به گزارش تابناک مازندران، ساکت الهامی، سرمربی تیم فوتبال نساجی مازندران در نشست خبری پس از دیدار مقابل تراکتور اظهاراتی داشت که گزیده آن را در زیر می‌خوانید:

بازی خوبی بود، هر چند بارندگی روی کیفیت بازی تاثیر گذاشته بود و بازی کاملا تاکتیکی بود. تراکتور به خاطر ما تاکتیکش را تغییر داده بود و به دلیل شرایط زمین بازی فیزیکی بود. دو تیم خیلی خوب بازی کردند و یکی از بازی‌های باکیفیت هر دو تیم بود. از نظر مالکیت، حفظ توپ و گردش توپ، ما کمی از تراکتور بودیم.

 تراکتور به خاطر تغییر سیستم به دنبال ضدحمله بود و حتی در یکی دو مورد در نیمه اول خطرساز شد اما بعد از گلی که زدیم از لاک دفاعی خارج شد و فوتبال روه به جلویی داشتند. بعد از گلی که زدند بازی متعادل بود. حیف که بازی مساوی شد و برای دو تیم در ادامه راه آرزوی موفقیت دارم.

* به نظرم شرایط به گونه‌ای بود که می‌توانستیم این بازی را ببریم چون موقعیت هم داشتیم اما فراموش نکنیم تراکتور شیر پیر است و هر اتفاقی بیفتد تراکتور، تراکتور است. تراکتور تیم خوبی است و با کسانی که می‌گویند این تیم ضعیف بسته شده کاملا موافق نیستم. تراکتور یکی از پرمهره‌های لیگ است و نمی‌توانم این حرف را قبول کنم. این تیم توانمند است اما حس من می‌گوید باید پیروز می‌شدیم.

*شاید اوایل فصل به خاطر محرومیتی که داشتم چیزهایی را از دست دادم اما 9 هفته است تیم ما شکست نخورده و برای تیمی مثل نساجی قابل تقدیر است و امیدوارم این روند نیم فصل دوم هم ادامه پیدا کند.

*هر دو ورزشکار اسطوره‌های فوتبال ما و جنتلمن هستند. شاهرخ از اسطوره‌های بچگی من است و بازی او را دوست داشتم. مسعود هم به نظرم جنتلمن واقعی برای کل فوتبال است. او الان در نساجی است اما یک بازیکن محبوب برای تراکتور محسوب می‌شود.  

 

 

آخرین اخبار