محمدرضا ناصری در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد: اتحادیه کافه قنادان بیش از ۲۳۰ واحد صنفی فعال در سطح استان کرمانشاه دارد و دغدغه اصلی این صنف کمبود و گرانی مواد اولیه است.
وی در رابطه با نظارت بر عملکرد و رعایت دستورالعملهای بهداشتی در این واحدها افزود: بازرسی بر این امر توسط بازرسان اتحادیه قنادان، بهداشت و بازرس غذا ودارو به صورت هفتگی انجام میشود.
ناصری ادامه داد: خوشبختانه تاکنون موردی از عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی مشاهده نشده است.
رئیس اتحادیه کافه قنادان کرمانشاه تصریح کرد: متاسفانه این صنف به دلیل بیثباتی بازار و افزایش قیمت مواداولیه با مشکلات و محدودیتهایی مواجه است.
وی ادامه داد: بازار قنادان نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته بیش از ۳۰ درصد افت داشته است.
ناصری تاکید کرد: کیفیت محصولاتی که از سوی این صنف عرضه میگردد، در ۲ سطح درجه یک و درجه ۲ رتبهبندی میشود.