رئیس امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی:
رئیس امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان با اشاره به اینکه کمبود نیرو در دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی این مجموعه را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده گفت: ۱۲ پست خالی هم‌اکنون در این دانشگاه وجود دارد.
کد خبر: ۷۴۶۴۶۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 19 May 2019
 سید علی آقازاده استاندار مرکزی امروز در نشست هیئت‌امنای دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی بابیان اینکه باید تمام امکانات آموزشی و دانشگاه‌ها برای پیشبرد روند مراکز آموزشی به کار گرفته شود گفت: باید زمینه‌های جذب ۲۰۰ دانشجوی دختر و ۱۵۰ دانشجوی پسر در استان مرکزی برای دانشگاه فرهنگیان فراهم شود.

آقازاده با اشاره به انتظارات سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان برای تشکیل دانشگاه جامع فرهنگیان در استان افزود: این کار نیاز به ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار دارد و با توجه به شرایط بودجه امکان فراهم کردن این منبع از سوی دولت وجود ندارد.

استاندار مرکزی با تأکید بر اینکه باید ظرفیت‌های ناشناخته در استان به‌کارگیری شوند بیان کرد: نیاز است کارگروهی متشکل از دانشگاه فرهنگیان، مجموعه استانداری و آموزش‌وپرورش برای بررسی و رصد منابع موجود در استان بدون در نظر گرفتن اعتبارات دولتی تشکیل شود و کار دقیق و کارشناسی شده برای نیازمندی‌های موجود انجام دهند.

وی در این خصوص ادامه داد: شرایط بودجه دولتی امسال با محدودیت مواجه است، ولی در این امکان وجود دارد که نیاز مالی دانشگاه فرهنگیان از روش‌های دیگر تأمین کند.

رئیس امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی:

کمبود نیروی انسانی یکی از چالش‌های دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی است

سعید فخاری رئیس امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی در این نشست با توجه به تعداد افرادی که امسال در این دانشگاه جذب می‌شوند گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها ۵۵ هزار نفر به شکل مهارت‌آموزی و ۳۰ هزار دانشجوی پیوسته امسال در کل کشور جذب می‌شوند

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی در مجموعه‌های شهید باهنر (ره) و زینب کبری (س) جذب خود را انجام می‌دهد افزود: تعداد سهمیه‌ای که برای این استان در نظر گرفته‌شده ۱۰۰ نفر مهارت آموز و ۷۰۰ نفر دانشجوی پیوسته است.

رئیس امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان بابیان اینکه هم‌اکنون ۶۵۰ دانشجوی پیوسته در مجموعه زینب کبری (س) مشغول به تحصیل هستند گفت: همچنین ۵۰۰ نفر دانشجوی پیوسته و ۷۰۰ نفر مهارت آموز نیز در مجموعه شهید باهنر (ره) در حال اشتغال می‌باشند که متأسفانه تعدادی از آن‌ها مشکلات خوابگاهی دارند و در نمازخانه مستقرشده‌اند.

وی بابیان اینکه سیاست دانشگاه فرهنگیان توجه به دانش‌آموختگان پیوسته است گفت: در سال گذشته ۱۲۰ دانشجوی پسر و ۳۳۱ دانشجوی دختر در دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی جذب شد که دارای ۹ نفر اعضای هیئت‌علمی است که ۳ نفر از آن‌ها وزارت علومی و یک نفر هم‌پیمانی می‌باشند.

رئیس امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان با اشاره به اینکه کمبود نیرو در دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی این مجموعه را با چالش‌های جدی روبه‌رو کرده تصریح کرد: ۱۲ پست خالی هم‌اکنون در این دانشگاه وجود دارد که امیدواریم بتوانیم تصمیمات خوبی برای پر کردن این خلأ‌ها داشته باشیم.

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه استان مرکزی:

امکان تأسیس شعبه‌های شهرستان دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد

رقیه یادگاری رئیس سازمان برنامه‌وبودجه استان مرکزی نیز در این نشست با توجه به درخواست نمایندگان شازند و محلات برای تأسیس شعب شهرستانی این دانشگاه گفت: سیاست دولت جهت خدمت‌رسانی بهتر در دانشگاه‌ها بحث تجمیع است.

وی در این خصوص ادامه داد: با توجه به محدودیت‌های شدید مالی نمی‌توان شعبه شهرستانی این دانشگاه را تأسیس کرد چراکه سیاست تجمیع به جهت کاهش هزینه‌ها صورت می‌گیرد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار