تابناک مرکزی: رئیس شورای حمل و نقل استان مرکزی با اشاره به برنامه دستیابی به سطح مطلوب حمل و نقل ترکیبی در این استان از پیگیری تحقق توسعه و فراگیرشدن ناوگان حمل و نقل عمومی استان در بخش‌های زمینی، ریلی و هوایی خبر داد.
کد خبر: ۴۶۶۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۱ 25 July 2017

به گزارش تابناک مرکزی به نقل از تسنیم، مجید شارقی صبح امروز در حاشیه دومین جلسه شورای حمل و نقل در سال 1396 که به میزبانی فرودگاه اراک برگزار شد در جمع خبرنگاران با تاکید بر لزوم دستیابی به سطح مطلوب از حمل و نقل ترکیبی اظهار داشت: بر این اساس هدف‌گیری و برنامه‌ریزی شورای حمل و نقل استان مرکزی، متمرکز بر اجرای اقدامات کوتاه مدت و بلندمدت در راستای دستیابی به یک سطح مطلوب از حمل و نقل ترکیبی است.

وی افزود: همگرایی 6 دستگاه عضو این شورا برای رسیدن به هدف لازم است و این مهم به عنوان یکی از زیرساخت‌های کلیدی توسعه متوازن استان مرکزی و کشور نیازمند یک عزم جدی است و سبب رضایتمندی آحاد مردم را به‌عنوان کاربران و مخاطبان این حوزه به دنبال خواهد داشت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی با بیان اینکه استان مرکزی با بیش از 710 کیلومتر راه شریانی به عنوان بخشی از کریدورهای شمال-جنوب و شمال-مرکز کشور است و راه آهن این استان با عبور راه آهن‌های استان تهران و قم تا لرستان و همدان به طول 210کیلومتر در قالب 16 ایستگاه با قدمتی بیش از 75 سال نقش مهمی در جابه‌جایی بار و مسافر در این استان صنعتی و در سطح کشور دارد، افزود: درحوزه راهداری نیز ایمنی، حفظ و نگهداری بیش از 6400 کیلومتر راه اصلی و روستایی از برنامه های مستمر، حساس و ارزشمند اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای است.

شارقی با اشاره به فرودگاه اراک به عنوان ظرفیت قابل توجه استان، بیان کرد: درصورت بهبود زیرساخت‌ها و منظم شدن پروازهای فرودگاه‌ اراک، روند توسعه استان در ابعاد مختلف اقتصادی، عمرانی و اجتماعی با جهشی چشم‌گیر پیش می‌رود.

رئیس شورای حمل و نقل استان مرکزی عنوان کرد: مجموعه مسافرین و محموله های تولیدی، صادراتی و وارداتی صنایع بزرگ مستقر در استان باید به سریع‌ترین روش و مناسب‌ترین شکل ممکن به ایستگاه‌های حمل بار و مسافر دسترسی یافته و در بستر ناوگان حمل و نقل جانمایی شده در جای جای اقصا نقاط استان،کشور و حتی کشورهای همسایه ترانزیت شوند.

وی با اشاره به اهداف شورای حمل ونقل استان خاطرنشان کرد: گسترش ناوگان عمومی حمل و نقل به نقاط روستایی، ارتباط ریلی هرچه بیشتر با صنایع مادر و مراکز تولیدی وزارت نفت و نیرو، ارتقاء سطح راه‌های شریانی به آزادراه و بزرگراه، بکارگیری آخرین فناوری‌های صنعت هواشناسی دنیا و نیز افزایش کیفی و کمی فعالیت‌ها و تجهیزات مراکز آزمایشگاهی فنی و مکانیک خاک استان از جمله اهداف کوتاه مدت و بلندمدت است که در مجموعه جلسات شورای حمل و نقل استان در پی تحقق این شاخص‌ها هستیم.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار