نام برند مشهور کره جنوبی که تخلف بسیاری در زمینه واردات مرتکب و از سوی گمرک ۳ هزار میلیارد تومان جریمه شده است فاش شد؛ ال جی!
کد خبر: ۳۴۹۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۹ 26 December 2016
به گزارش تابناک مازندران، یکی از روزنامه‌های صبح امروز درباره نامه نعمت‌زاده وزیر صنعت به رییس گمرک درباره بخشودگی ۳هزار میلیارد تومانی جریمه گمرک برند مشهور کره‌ای نوشت که ال جی همان برندی است که از سوی گمرک جریمه شده و وزیر صنعت نیز به طرز مشکوکی از آن حمایت می‌کند!
 
وطن‌امروز نوشت: وزیر صنعت در یک اقدام تامل‌برانگیز از شرکت «ال‌جی» که به‌زعم گمرک تخلفات عدیده‌ای در زمینه واردات انجام داده حمایت کرد. به گزارش «وطن امروز»، برند مشهور کره‌ای که چند روز است درباره آن بحث می‌شود «ال‌جی» است و این شرکت باید به‌خاطر تخلفات عدیده، جریمه سنگینی بپردازد؛ جریمه‌ای به اندازه ۳ هزار میلیارد تومان. در این میان نامه عجیب وزیر صنعت (و نه سایر مسؤولان وزارتخانه) برای توقف اخذ جریمه بسیار غیرحرفه‌ای و مشکوک است.
 
اگر شرکت «ال‌جی» تخلف کرده باید جریمه‌اش را بپردازد و دیگر این نامه‌ها بی‌معنی است. به‌استناد گمرک، این برند کره‌ای با دور زدن قاعده ۲ ــ الف اقدام به واردات قطعات از گمرکات کرده است که با بررسی‌های به‌عمل آمده در گمرک ایران و دایر شدن کارگروه حسابرسی پس از ترخیص تخلف شرکت شناسایی شده و باید برای جبران حقوق پایمال‌شده دولتی حدود ۳‌هزار میلیارد تومان جریمه را پرداخت کند.
 
بر این اساس محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت با ارسال نامه‌ای به گمرک ایران خواستار رفع مشکل به وجود آمده برای این شرکت کره‌ای شده است. نعمت‌زاده در این نامه استناده کرده که «گمرک ایران با استناد به قاعده ۲ – الف از قواعد تفسیری سیستم هماهنگ‌شده، قطعات وارداتی شرکت مذکور را که در خط تولید به‌منظور تولید کالای نهایی به کار می‌رود، مشمول پرداخت حقوق ورودی کالای کامل آن هم با مأخذ ۲ برابر حقوق ورودی (به‌استناد قرار گرفتن کالا در طبقه‌بندی گروه ۱۰) و همچنین متعاقب آن پرداخت جرایم کرده است.
 
نظر به اینکه قطعات وارداتی جهت تولید کالای نهایی از جمله یخچال، یخچال فریزر، لباسشویی و غیره بوده و برای تبادل آن به محصول نهایی تحت عملیات کاری مختلف (مونتاژهای فرعی و اصلی، جوشکاری، شارژ گاز و تست نهایی و…) قرار گرفته و نهایتاً به تولید کالای نهایی منجر می‌گردد، لذا قاعده ۲ ــ الف در این ارتباط موضوعیت ندارد، لازم به توضیح است که دفتر بازبینی و حسابرسی گمرک ایران طی نامه‌ای به‌استناد ماده ۱۴۳ قانون امور گمرکی، شرکت فوق را مشمول پرداخت جرایم با شرایط پیش‌گفته دانسته است که قطعاً براساس توضیحات فوق‌الذکر بایستی نسبت به تجدید نظر در این رابطه اقدام فوری به عمل آمده و اصلاح لازم صورت گیرد».
 
در بخش دیگری از این نامه وزیر صنعت تأکید کرده که «این شرکت در راستای سیاست‌های وزارت متبوع، نسبت به تکمیل خطوط لباسشویی با فناوری روز دنیا اقدام کرده و در نظر دارد با سرمایه‌گذاری جدید و تولید انواع یخچال و یخچال‌فریزر نسبت به توسعه خطوط تولید و ساخت داخل محصولات مذکور اقدام کند».
 
اما یک مقام مسؤول گمرکی به فارس گفت: وزارت صنعت نمی‌تواند راجع به بخشودگی تخلف ۳ هزار میلیارد تومانی یک برند لوازم خانگی کره‌ای اظهارنظر کند. به‌گفته وی، طبق ماده ۱۳۵ هرگاه پس از ترخیص کالا از گمرک معلوم شود وجوهی که وصول آن برعهده گمرک است، بیشتر یا کمتر از آنچه قرار بوده دریافت شده یا اساساً دریافت نشده یا اشتباهی دریافت شده است، گمرک و صاحب کالا می‌توانند ظرف ۶ ماه مطالبه‌نامه صادر کنند که البته این موضوع بیشتر برای گمرک به وجود می‌آید.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار